Biken

Appartement Iglsberg, Saalbach - Luxe appartement Iglsberg in Saalbach

Biken.

 

MOUNTAINBIKE & DOWNHILL RONDOM UW APPARTEMENT IN SAALBACH-HINTERGLEMM

 

De Schattberg heeft een spectaculair highlight: de X-Line, een van de langste freefride trails van Europa. Dan is er nog de Hacklberg-Trail bij de Westgipfelbahn met zijn indrukwekkende panorama, de Z-Line op de Zwölferkogel, die als non-stop funzone geldt, of de Pro-Line, waarop men zich in de Reiterkogelbahn mentaal kan voorbereiden… Dat zijn slechts een paar van de 14 Trails in het grootste en nog steeds groeiende bikepark in Saalbach Hinterglemm in het Salzburgerland.

 

Meer dan 80 km aan gemakkelijke lijnen & trails en tot 9 top moderne bergbanen op 7 bergen zorgen voor grenzeloze fietsbelevenissen in het Home of Lässig. Zes moderne bergbanen in Saalbach Hinterglemm, twee in Leogang en een in Fieberbrunn brengen bikers snel en comfortabel naar de mooiste toppen en trail ingangen. Toerfietsers, gravelbikers en e-bikers vinden hun perfecte terrein voor de kuiten op honderden kilometers mountainbike- & gravelbikeroutes van alle moeilijkheidsgraden. Maar Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn is niet alleen de grootste bikeregio van Oostenrijk, het scoort ook met legendarische trails zoals de Hacklberg Trail in Saalbach Hinterglemm of de World Cup trail in het Epic Bikepark Leogang! Casual evenementen zoals de Glemmride Bike Festival en de World Games of Mountainbiking in Saalbach Hinterglemm brengen het Home of Casual naar de top van de bikers populariteit schaal.

 

We denken echter ook aan onze gasten die voor de rust en ontspannen fietstochten naar ons komen: het dal biedt interessante aanbiedingen rondom bike-guides, fietsverhuur en service, zodat iedereen onbezorgd van een heerlijke vakantie kan genieten.

 

Houders van een JOKER CARD kunnen hun fiets twee keer per dag gratis meenemen in de lift en genieten van 30% korting op fietstickets voor onbeperkt gebruik van alle liften incl. fietsvervoer in Saalbach Hinterglemm, in het Epic Bikepark Leogang en in Fieberbrunn.