Wandelen

Appartement Iglsberg, Saalbach - Luxe appartement Iglsberg in Saalbach

400 KM PRACHTIGE WANDELPADEN WACHTEN OP U. 

 

Saalbach-Hinterglemm is een waar alpine zomerparadijs met 400 km aan wandelpaden dat u onvergetelijke herinneringen zal opleveren!

Langs schilderachtige bergmeren, door diepgroene, schaduwrijke bossen, over bergkammen met prachtige vergezichten en glooiende alpenweiden of over rotsachtige beklimmingen, gaan de wandelaars stap voor stap op weg naar een onvergetelijke bergervaring. De beloning is een grenzeloos panorama over de glooiende bergkammen van het Pinzgauer Grasgebergte, de ruige toppen van de Kitzbüheler Alpen en de besneeuwde toppen van de Hohe Tauern.

Of u er nu het liefst op eigen houtje op uit trekt, met kinderen of met een gids op pad gaat, of een tocht met adembenemende panorama's op de planning heeft staan – u zult versteld staan van de pracht en praal van de natuur hier. 

Op de interaktive wandelkaart vindt u verschillende mogelijke tochten die u kunt ondernemen op uw vakantie in Saalbach. Met ons aanbod (inclusief Joker Card) kunt u de hele zomer gratis gebruik maken van alle geopende liften en gondels. Hierdoor kunt u onbeperkt genieten van alle prachtige uitzichten over de hoogste toppen. De adembenemend mooie bergwereld van Saalbach-Hinterglemm wacht op u! 

Voor verdere informatie zie de website van Saalbach.